compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

The Battle of Tai’an

Pitch van The Battle of Tai’an

Sheng Nan (Li Shuanghua (as Nan Sheng))

Sheng Nan (Li Shuanghua (as Nan Sheng))

Delen op facebook
The Battle of Tai’an
China, 2020, 110 min,

In Fighting for the Motherland'' (of 'The Battle of Tai’an') komt Xin Qiji in opstand tegen de harde rekruteringsbeleid van de bezettingsleger van de Jurchen Jin-dynastie en maakt snel carrière in het leger van commandant Geng Jing. Tijdens een van zijn succesvolle missies ontdekt hij dat zijn commandant verraden is en staat hij ineens met zijn 50 loyale soldaten tegenover een machtig leger van 50.000 soldaten.

The Battle of Tai’an trailer en bijzonderheden

In 1161 was Wanyan Liang, keizer van de Jurchen Jin-dynastie, van plan om de Zuidelijke Song-dynastie binnen te vallen. Door het harde rekruteringsbeleid en de wreedheid van de Jin hadden de mensen in de Central Plain het moeilijk om van te leven. Xin Qiji, 21 jaar oud, stond samen met dorpelingen op om tegen het Jin-leger te vechten en sloot zich vervolgens aan bij een meer invloedrijk vrijwillig leger onder leiding van Geng Jing, en won overwinning na overwinning. In 1162, met als doel indringers te verdrijven en het verloren land terug te winnen om de hereniging te realiseren, ging Xin Qiji naar het zuiden om de Song-keizer over te halen de Jurchens uit het noorden te verdrijven. Xin Qiji, die zijn missie met succes volbracht, ontdekte dat de commandant Geng Jing werd gedood door een verrader en het leger had het moreel verloren. Welke koers zouden Xin Qiji en zijn 50 loyale ondergeschikten volgen, geconfronteerd met Wanyan Basu's leger van 50.000 soldaten?

Trailer van The Battle of Tai’anBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Battle of Tai’anhttps://i1.ytimg.com/vi/Ekfoh3ZLLFQ/hqdefault.jpg2021-08-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Cast & Regisseur

Xie Miao

Xin Qiji
Sheng Nan

Li Shuanghua (as Nan Sheng)
Zhe Zhang

Regisseur