compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

The Biggest Little Farm

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van The Biggest Little Farm

The Biggest Little Farm filmstill

The Biggest Little Farm filmstill

Delen op facebook
The Biggest Little Farm
Nederlandse première: 13-6-2019
Verenigde Staten, 2018, 92 min,

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

Bekijk bij:

The Biggest Little Farm trailer

Trailer van The Biggest Little FarmBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Biggest Little Farmhttps://i1.ytimg.com/vi/DojKCYpER9c/hqdefault.jpg2019-04-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Biggest Little Farm - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Biggest Little Farm in de bioscoop

Wil je The Biggest Little Farm zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal voor de hele familie over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven. Het begon allemaal met een belofte aan hun hond Todd… In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Last van luizen? Dat los je zonder bestrijdingsmiddelen op met lieveheersbeestjes. Worden de bomen kaalgevreten door slakken? Geen probleem, slakken zijn het favoriete hapje van de eend. Elk beestje of plantje heeft zijn doel in de natuurlijke orde. De film toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van deze zoektocht naar harmonie, die ook nog eens adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

Productiemaatschappij: FarmLore Films

Cast & Regisseur