compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

The Boy: Brahms' Curse

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Boy: Brahms' Curse

Delen op facebook
The Boy: Brahms' Curse
Nederlandse première: 27-2-2020
Verenigde Staten, 2020, 86 min,

Na een traumatische ervaring besluit een gezin naar rustiger oorden te verhuizen en betrekt de villa Heelshire Mansion. De jonge zoon vind een levensechte pop genaamd Brahms en ontwikkelt een beangstigend vriendschap met de pop. Intussen merkt de moeder op allerlei manieren dat er een vierde gezinslid in huis.

Bekijk bij:

The Boy: Brahms' Curse trailer en bijzonderheden

Deze film zou oorspronkelijk uitgebracht worden op 26 juli 2019. In Spanje werd de film meteen als VOD en DVD uitgebracht; de film was enkel in twee bioscopen te zien in Spanje; in Barcelona (Phenomena) in met ondertiteling en in Madrid (Cines Dreams) in het Spaans nagesynchroniseerd.

Trailer van The Boy: Brahms' CurseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Boy: Brahms' Cursehttps://i1.ytimg.com/vi/m2qm66_7jKc/hqdefault.jpg2020-01-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Vervolg op The Boy (2016).
Regisseur William Brent Bell The Boy (2016), The Devil Inside (2012) en Stay Alive (2006).
Actrice Katie Holmes is bekend van "All We Had" (2016), "Touched with Fire" (2015) en Don't Be Afraid of the Dark (2010).

Recensies van The Boy: Brahms' Curse

The Boy: Brahms' Curse - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Boy: Brahms' Curse in de bioscoop

Wil je The Boy: Brahms' Curse zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Nadat een gezin een betrekt, wordt hun jonge zoon al snel bevriend met een levensechte pop genaamd Brahms. Dan meent de moeder vreemde dingen te zien.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na een gewelddadige overval besluit Liza (Katie Holmes) om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar het prachtige Heelshire Mansion. Zich niet bewust van de angstaanjagende geschiedenis die het landgoed met zich mee draagt, betrekken ze het grote huis. Wanneer de kleine Jude de levensechte pop Brahms ontdekt lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin echter niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal ontketenen. In The Boy 2 keert regisseur William Brent Bell (The Devil Inside) met Katie Holmes in de hoofdrol terug naar het angstaanjagende landgoed Heelshire!

Productiemaatschappij: Huayi Brothers, Lakeshore Entertainment, STX Entertainment

Cast & Regisseur