compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

The Clovehitch Killer

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Clovehitch Killer

Delen op facebook
The Clovehitch Killer
Nederlandse première: 28-3-2019
Verenigde Staten, 2018, 110 min,

De wereld van een tiener staat op zijn kop wanneer hij vermoedt dat een lid van zijn gezin in het verleden een serie moorden op zijn geweten heeft. Samen met een vriend probeert hij uit vogelen of hij het aan de rechte eind heeft of te voorbarig conclusies trekt.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

The Clovehitch Killer trailer en bijzonderheden

Winnaar Palm d'Gore (jury prijs) tijdens het Knoxville Horror Film Fest 2018.

Trailer van The Clovehitch KillerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Clovehitch Killerhttps://i1.ytimg.com/vi/qJFs0JffkSY/hqdefault.jpg2019-01-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilm regiedebuut van Duncan Skiles. Charlie Plummer die Tyler speelt, brak vooral door zijn rol in All the Money in the World (2017). Dylan McDermott is bekend van In the Line of Fire (1993) en Olympus Has Fallen (2013).

The Clovehitch Killer - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Clovehitch Killer in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Clovehitch Killer zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De wereld van een tiener staat op zijn kop wanneer hij vermoedt dat een lid van zijn gezin in het verleden een serie moorden op zijn geweten heeft.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tyler (Charlie Plummer) is een keurige tiener en zijn vader Don (Dylan McDermott) een gerespecteerd inwoner van een rustig dorp in Kentucky. Beiden zijn lid van scouting en bezoeken elke zondag de kerk. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar, bekend als ‘de Clovehitch Killer’, enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie deze moorden heeft gepleegd. Wanneer Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto’s vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop. Als hij deze vermoedens kenbaar maakt aan Kassi, een door de moorden geobsedeerd buitenbeetje, besluiten ze samen op onderzoek uit te gaan met als doel de dader te ontmaskeren en uit te schakelen. Maar wat als Tyler tijdens zijn zoektocht naar de waarheid in de knoop komt met zijn eigen loyaliteit?

Productiemaatschappij: End Cue