compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

The Contractor

Pitch

James Reed (Chris Pine) tekent een contract bij een geheime paramilitaire organisatie nadat hij onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen. Hij krijgt de opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken in Polen, maar wanneer zijn team wordt uitgeschakeld moet hij vechten voor zijn leven in een klopjacht die hem doorheen Oost-Europa jaagt...
Delen op facebook
The Contractor
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Contractor - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Contractor in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Contractor zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

James Reed (Chris Pine) tekent een contract bij een geheime paramilitaire organisatie nadat hij onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen. Hij krijgt de opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken in Polen, maar wanneer zijn team wordt uitgeschakeld moet hij vechten voor zijn leven in een klopjacht die hem doorheen Oost-Europa jaagt. Koste wat het kost probeert Reed naar huis terug te keren zodat hij kan uitzoeken wie hem en zijn crew heeft verraden. De actiethriller The Contractor is het Engelstalige regiedebuut van regisseur Tarik Saleh (Metropia, The Nile Hilton Incident), met in de hoofdrollen Chris Pine (Star Trek trilogie, Wonder Woman), Ben Foster (Hell or High Water, Leave No Trace) en Gillian Jacobs (Community).