compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

The Ear

***1/20
Waardering: 3.8/5

The Ear

Pitch

Een man en een vrouw, verwikkeld in een zeldzaam pijnlijke en cynische huwelijkscrisis, komen na een partijfeest thuis en zijn hun sleutels kwijt. Langzaam komen ze erachter dat de sleutels gestolen zijn en dat hun hele huis is volgezet met afluisterapparatuur. De man verbrandt allerlei wellicht belastende aantekeningen en zij grijpt ondertussen naar de fles.
Delen op facebook
The Ear
Tsjechoslowakije, 1970, 94 min,

bijzonderheden

Winnaar van de 'Golden Kingfisher' op het Pilsen Filmfestival (1990). De film was misschien wel de meest verboden film van alle verboden films in Tsjechoslowakije; de film kwam tot voor kort niet voor in Kachyna's filmografie en pas twintig jaar na de productie ging de film in eigen land in première.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Karel Kachyna regisseerde ook Krava (1994).

The Ear - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Ear in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Ear zien? Koop of huur de film hier:Spannend verhaal van een hoge gezagsdrager en zijn echtgenote die op een nacht ontdekken dat hun huis vol 'oren' (afluisterapparatuur) zit.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Filmové Studio Barrandov