compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > The Eyes of My Mother

The Eyes of My Mother

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

drama, filmhuis, horror

Pitch van The Eyes of My Mother
The Eyes of My Mother filmstill
The Eyes of My Mother filmstill
Delen op facebook
The Eyes of My Mother
Nederlandse première: 3-8-2017
Verenigde Staten, 2016, 76 min,
Een jong meisje woont op een afgelegen boerderij als daar een gruwelijk misdrijf plaatsvindt. Als ze volwassen is geworden wil ze niets liever dan contact maken met mensen. Deze verlangens hebben echter een nogal lugubere vorm aangenomen.
trailer en bijzonderheden over The Eyes of My Mother
Deze film was een grote hit op diverse horrorfestivals. De film werd dan ook vaak genomineerd voor prijzen.

De muziek die je hoort in de film is fado, de muziek uit Portugal.
Aanloop van The Eyes of My Mother
Dit is het debuut van regisseur Nicolas Pesce.
BioscoopAgenda van The Eyes of My Mother

The Eyes of My Mother in de bioscoop

Wil je The Eyes of My Mother zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een jong meisje woont op een afgelegen boerderij als daar een gruwelijk misdrijf plaatsvindt. Als ze volwassen is geworden wil ze niets liever dan contact maken met mensen. Deze verlangens hebben echter een nogal lugubere vorm aangenomen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Magnifieke en adembenemende nachtmerrie van een horrorfilm, waarin de Portugees-Amerikaanse Francisca uitgroeit tot een gestoorde moordenaar.

Magnifieke en adembenemende nachtmerrie van een horrorfilm, waarin de Portugees-Amerikaanse Francisca uitgroeit tot een gestoorde moordenaar.In hun afgelegen boerderij leert Francisca’s moeder haar, als voormalige chirurg, hoe dode dieren te ontleden en niet bang te zijn voor de dood. Als op een middag een mysterieuze bezoeker op een gruwelijke manier een einde maakt aan het idyllische familieleven ontwaken bij Francisca vreemde en afwijkende verlangens. Heel alleen, samen met haar teruggetrokken vader, groeit ze op tot volwassene.  Ze verlangt naar contact met de buitenwereld, maar deze verlangens hebben een nogal specifieke en donkere vorm aangenomen. Een unieke, gotisch sfeervolle en beklijvende horror, waarin gruwelijke gebeurtenissen en details in wonderschone cinematografie worden getoond en met fantastische melancholieke Fado muziek worden ondersteund. Niet voor niets een van de meest besproken en bejubelde horror-debuten in jaren.