compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

The Grudge

**000
Waardering: 2/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van The Grudge

Lin Shaye (Faith Matheson) en Tara Westwood (Fiona Landers)

Lin Shaye (Faith Matheson) en Tara Westwood (Fiona Landers)

Delen op facebook
The Grudge
Nederlandse première: 9-1-2020
Canada, Verenigde Staten, 2020, 94 min,

Nadat een jonge moeder haar familie in haar eigen huis heeft vermoord, proberen een alleenstaande moeder en een jonge detective de zaak te onderzoeken en op te lossen. Later ontdekt ze dat het huis wordt vervloekt door een wraakzuchtige geest die degenen die het betreden met een gewelddadige dood veroordeelt. Nu rent ze om zichzelf en haar zoon te redden van demonische geesten uit het vervloekte huis in haar buurt.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Grudge trailer en bijzonderheden

Het oorspronkelijke plan was om de serie volledig opnieuw op te starten, met een nieuwe verhaallijn die de Saeki-familie verlaat. In een interview met Nicholas Pesce werd echter bevestigd dat de film een interquel is, die plaatsvindt tijdens de evenementen van The Grudge(2004) en The Grudge 2 (2006). Vindt plaats tegelijkertijd met de gebeurtenissen van The Grudge (2004).

Trailer van The GrudgeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Grudgehttps://i1.ytimg.com/vi/pZe164TTh3E/hqdefault.jpg2019-11-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Nicolas Pesce je kan hem kennen van 'Piercing' (2018) en van The Eyes of My Mother (2016). De hoofdpersoon van de film is Betty Gilpin je kan haar kennen van 'Future '38' (2017) en van 'True Story' (2015).

The Grudge - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Grudge in de bioscoop

Wil je The Grudge zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Nadat een jonge moeder haar familie in haar eigen huis heeft vermoord, proberen een alleenstaande moeder en een jonge detective de zaak te onderzoeken en op te lossen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Regisseur Nicolas Pesce (The Eyes of my Mother) en producent Sam Raimi (Don't Breathe, Crawl, Evil Dead) geven met de bloedstollende film The Grudge een geheel nieuwe draai aan de horrorklassieker.

Productiemaatschappij: Ghost House Pictures, Good Universe, Screen Gems, Stage 6 Films

Cast & Regisseur

David Brown

Sam Landers (as Dave Brown)
Junko Bailey

Kayako Ghost
Tara Westwood

Fiona Landers
Andrea Riseborough

Detective Muldoon
Nicolas Pesce

Regisseur