compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Hurricane Heist 3D

The Hurricane Heist 3D

**1/200
Waardering: 2.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

actie, thriller

Pitch van The Hurricane Heist 3D
Maggie Grace (Casey)
Maggie Grace (Casey)
Delen op facebook
The Hurricane Heist 3D
Nederlandse première: 5-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 100 min,
Een groep high-tech-boeven beramen de kraak (heist) van de eeuw die samenvalt met de grootste orkaan ooit in de VS. Het stadje waar het allemaal gebeurt is geëvacueerd op een overgebleven bewaakster, een metroloog en zijn broer na. De boeven hebben strikte orders: géén getuigen.
trailer en bijzonderheden over The Hurricane Heist 3D
De film en tenminste twee andere projecten lijken gebaseerd te zijn op het bekroonde boek 'Storm Crashers' van Richard Wickliffe, aangezien deze projecten allemaal aangekondigd zijn na de rondgang van het boek bij de grote studios van Hollywood. Wickliffe staat niet op de rol van deze film.
Aanloop van The Hurricane Heist 3D
BioscoopAgenda van The Hurricane Heist 3D

The Hurricane Heist 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Hurricane Heist 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De laatst overgebleven inwoners van een stadje worden onbedoeld getuige van de kraak van de eeuw die samenvalt met de grootste orkaan ooit gemeten.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS.

Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geëvacueerd en alleen meteoroloog Will (Tony Kebbel), zijn broer Toby (Ryan Kwanten) en bewaakster Casey (Maggie Grace) zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan.