compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

The Killing of Two Lovers

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In The Killing of Two Lovers wonen de jeugdliefdes David en Nikki in een klein stadje in Utah. Ze hebben samen vier kinderen, maar hun huwelijk lijkt alleen nog te redden door afstand te nemen. Wanneer Nikki een vriendje krijgt belandt David in een neerwaartse spiraal van jaloezie.
Delen op facebook
The Killing of Two Lovers
Verenigde Staten, 2020, 85 min,

Bekijk bij:

meJane

The Killing of Two Lovers trailer en bijzonderheden

De film werd op tal van Amerikaanse filmfestivals genomineerd en Beste Speelfilm (jury prijs) tijdens het Atlanta Film Festival 2020.

Trailer van The Killing of Two LoversBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Killing of Two Lovershttps://i1.ytimg.com/vi/FT1Zq7nY1I0/hqdefault.jpg2021-04-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en schrijver Robert Machoian maakte eerder vooral korte documentaires en dit is zijn tweede speelfilm.
Hoofdrolspeler Clayne Crawford was eerder te zien in Into the Dark (2018), "Smoken' Aces 2: Assassins' Ball" (2010) en The Recruit (2003).
Nieuwkomer Sepideh Moafi heeft wel al haar sporen verdiend in tv-series zoals 'The L Word: Generation Q'.

The Killing of Two Lovers - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Killing of Two Lovers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Killing of Two Lovers zien? Koop of huur de film hier:


meJane

David probeert wanhopig zijn gezin van zes bij elkaar te houden tijdens een scheiding van zijn vrouw. Ze gaan allebei akkoord om andere mensen te zien, maar David worstelt met de nieuwe relatie van zijn vrouw.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Killing of Two Lovers is een ingetogen, maar indringend psychologisch drama over high school sweethearts David (Clayne Crawford) en Nikki. Regisseur en schrijver Robert Machoian laat hoop en liefde vervliegen in het desolate landschap van een klein stadje in Utah. David en Nikki hebben besloten wat afstand van elkaar te nemen om het huwelijk te redden dat ze tot nu toe als vanzelfsprekend hebben beschouwd. David stemt in met Nikki’s wensen, omdat hij denkt dat het de enige manier is om hun gezin met vier kinderen samen te houden. Die hoop vervliegt als Nikki een nieuwe vriend lijkt te hebben. David reageert impulsief en jaloers. Hij is doodsbang om zijn gezin te verliezen en zoekt de confrontatie. The Killing of Two Lovers bouwt de onderhuidse spanning prachtig op. De film ging in première op het Sundance Filmfestival en wordt internationaal geprezen: ‘Small in scale but powerful in the impact of its bristling intensity’ (The Hollywood Reporter).

Productiemaatschappij: Back40 Pictures, Odd Man Out Cinema (produced by)