compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Last Days of Shishmaref

The Last Days of Shishmaref

Pitch van The Last Days of Shishmaref

Delen op facebook
The Last Days of Shishmaref
Nederlandse première: 9-10-2008
Nederland, 2007, 100 min,
Documentaire over drie Inupiaq families in Alaska, waarvan de traditionele levenswijze ten einde loopt. De families zijn door de opwarming van de aarde gedwongen om te verhuizen, omdat hun eiland binnen tien jaar verzwolgen zal zijn.

The Last Days of Shishmaref trailer en bijzonderheden

De documentaire wordt vergezeld van een boek, een reizende tentoonstelling en een educatief project voor middelbare scholieren om de klimaatverandering onder de aandacht te brengen.
Trailer van The Last Days of ShishmarefBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Last Days of Shishmarefhttps://i1.ytimg.com/vi/3MeDrkUCfEg/hqdefault.jpg2008-10-09

Aanloop

Regisseur Jan Louter maakte o.a. afleveringen voor de documentaire televisieserie 'Close-up' en voor 'Independent lens'.

Recensies van The Last Days of Shishmaref

The Last Days of Shishmaref - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Last Days of Shishmaref in de bioscoop

Wil je The Last Days of Shishmaref zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 13 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentaire over drie Inupiaq families in Alaska, waarvan de traditionele levenswijze ten einde loopt. De families zijn door de opwarming van de aarde gedwongen om te verhuizen, omdat hun eiland binnen tien jaar verzwolgen zal zijn. De documentaire wordt vergezeld van een boek, een reizende tentoonstelling en een educatief project voor middelbare scholieren om de klimaatverandering onder de aandacht te brengen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Cast & Regisseur