compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Last Male on Earth

The Last Male on Earth

Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngstAudiodescriptie beschikbaar

documentaire

Pitch van The Last Male on Earth
Even was hij wereldnieuws: Sudan, de allerlaatste noordelijke witte neushoorn op aarde overleed in Kenia in maart 2018. Hij was dan wel de laatste, maar hij was zeker niet alleen. Dat blijkt uit de laatste jaren op aarde van deze bijzondere neushoorn...
Delen op facebook
The Last Male on Earth
Nederlandse première: 19-9-2019
Duitsland, Nederland, 2019, 72 min,
trailer
BioscoopAgenda van The Last Male on Earth

The Last Male on Earth in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Even was hij wereldnieuws: Sudan, de allerlaatste noordelijke witte neushoorn op aarde overleed in Kenia in maart 2018. Hij was dan wel de laatste, maar hij was zeker niet alleen. Dat blijkt uit de laatste jaren op aarde van deze bijzondere neushoorn. Verzorgers ontfermen zich dag en nacht over hem, gewapende bodyguards bewaken hem, toeristen komen van over de hele wereld langs om een glimp op te vangen, en journalisten van alle bekende media vertellen zijn verhaal. Ondertussen werken wetenschappers, tot op de dag van vandaag, aan innovatieve technieken om de soort alsnog terug te zetten op aarde. Al die mensen komen langs in The Last Male on Earth, met te midden van hun de majestueuze neushoorn. Terwijl de dagen aftellen naar zijn onvermijdelijke einde.