compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

The Leisure Seeker

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Leisure Seeker

Delen op facebook
The Leisure Seeker
Nederlandse première: 4-1-2018
Frankrijk, Italië, 2017, 112 min,

Een liefdespaar reist van Boston naar het zuidelijkste puntje van Florida in een camper genaamd 'The Leisure Seeker'. Ze herontdekken Amerika's oostkust en elkaar.

Bekijk bij:

The Leisure Seeker trailer en bijzonderheden

In het boek waar de film op gebaseerd is, gaat de reis van Detroit naar Disneyland.

Trailer van The Leisure SeekerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Leisure Seekerhttps://i1.ytimg.com/vi/BnFdlLtPTM0/hqdefault.jpg2017-12-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Italiaanse regisseur Paolo Virzì regisseert hiermee zijn eerste volledig Engelstalige film. Dit is de achttiende film waarvan hij de regie verzorgt.

The Leisure Seeker - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Leisure Seeker in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Leisure Seeker zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een koppel, gespeeld door Donald Sutherland en Helen Mirren, reist van Boston naar het zuidelijkste puntje van Florida in een oude camper genaamd 'The Leisure Seeker'.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug.
Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie van de Italiaanse regisseur Paolo Virzì naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Productiemaatschappij: 01 Distribution, Bac Films, Falcon Films, Filmarto, Filmcoopi Zürich, Indiana Production Company, Karma Films, Ministero per i Beni e le Attività Culturali (MiBA, Rai Cinema, Sony Pictures Classics

Cast & Regisseur

Gregory French

Professor / Funeral Patron
Erick Wofford

Diner Patron
Paolo Virzì

Regisseur
The Leisure Seeker poster