compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

The Little Mermaid 3D

Mogelijk schadelijk tot 9 jaara

Pitch van The Little Mermaid 3D

Halle Bailey (Ariel)

Halle Bailey (Ariel)

Delen op facebook
The Little Mermaid 3D
Nederlandse première: 24-5-2023
Verenigde Staten, 2023, 135 min,

In The Little Mermaid sluit de jonge zeemeermin Ariel een pact met een zeeheks. Ze ruilt haar mooie stem in voor een stel benen, zodat ze de wereld boven water kan ontdekken en indruk kan maken op een prins. Maar deze pact blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

The Little Mermaid 3D trailer en bijzonderheden

Live-action versie van The Little Mermaid (1989).

Trailer van The Little Mermaid 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Little Mermaid 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/up-MjJme6i0/hqdefault.jpg2023-05-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Little Mermaid 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Little Mermaid 3D in de bioscoop

Wil je The Little Mermaid 3D zien? Koop of huur de film hier:



Een jonge zeemeermin sluit een deal met een zeeheks om haar mooie stem in te ruilen voor menselijke benen, zodat ze de wereld boven water kan ontdekken en indruk kan maken op een prins.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Little Mermaid vertelt het verhaal van Ariel, een jonge zeemeermin die dolgraag meer wil weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze die wereld bezoekt, valt ze als een blok prins Eric en neemt ze grote risico’s om haar hart te volgen.

The Little Mermaid is de live action versie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

Productiemaatschappij: Lucamar Productions, Marc Platt Productions, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur