compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

The Lost City

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van The Lost City

Still The Lost City

Still The Lost City

Delen op facebook
The Lost City
Nederlandse première: 21-4-2022
Verenigde Staten, 2005, 143 min,

Een nachtclubeigenaar raakt betrokken bij de geweldadige overgang van het regime van Batista naar het Marxistische bewind van Fidel Castro tijdens de jaren '50. Door het nieuwe regime moet hij uiteindelijk vluchten naar New York.

The Lost City trailer en bijzonderheden

Het duurde zestien jaar voordat de film gemaakt werd, voornamelijk vanwege het controversiële karakter van de film (Che Guevara wordt in een kwaad daglicht gesteld, het regime van Fidel Castro wordt bekritiseerd). Na de release werd de film verbannen uit verscheidene landen in Zuid-Amerika.

Trailer van The Lost CityBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Lost Cityhttps://i1.ytimg.com/vi/eLGTZxJldzw/hqdefault.jpg2021-12-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut van Andy Garcia. Hij werd bekend als acteur in o.m. The Untouchables, The Godfather: Part III en Ocean's Eleven.

The Lost City - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Lost City in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”. Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden. Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

Cast & Regisseur

Dustin Hoffman

Meyer Lansky
Andy Garcia

Fico Fellove
Nestor Carbonell

Luis Fellove
Tomas Milian

Don Federico Fellove
Inés Sastre

Aurora Fellove
Andy Garcia

Regisseur
The Lost City poster