compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Major and the Minor

The Major and the Minor

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

komedie, romantiek

Pitch
Susan Applegate verkleedt zich als een kind om zo geld uit te kunnen sparen voor een treinreis. Ze wordt zonder het te willen onder haar hoede genomen door Majoor Phillip Kirby, die niet door heeft dat hij met een jonge vrouw te maken heeft. De situatie wordt gecompliceerder door de aanwezigheid van Kirby's verloofde en haar zuster.
Delen op facebook
The Major and the Minor
Nederlandse première: 2002
Verenigde Staten, 1942, 100 min,
bijzonderheden
Na jaren alleen maar scenario's schrijven maakte de Oostenrijks-Duitse immigrant Billy Wilder eindelijk zijn regiedebuut in Hollywood.
Aanloop
Billy Wilder regiseerde ook klassiekers als Double indemnity (1944), "Sunset Blvd." (1950), The Seven Year Itch (1955), Some Like It Hot (1959), The Apartment (1960), Irma la Douce (1963) en Kiss Me, Stupid (1964).
The Major and the Minor - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Major and the Minor in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Major and the Minor zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een vrouw verkleedt zich als een kind om zo geld uit te kunnen sparen voor een treinreis. Ze wordt zonder het te willen onder haar hoede genomen door een soldaat.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen