compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

The Man Who Sold His Skin (EN subtitles)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarg,t

Pitch van The Man Who Sold His Skin (EN subtitles)

Monica Bellucci (Soraya Waldy)

Monica Bellucci (Soraya Waldy)

Delen op facebook
The Man Who Sold His Skin (EN subtitles)
Nederlandse première: 14-10-2021
België, Duitsland, Frankrijk, Tunesië, Zweden, 2020, 104 min,

In The Man Who Sold His Skin verkoopt Sam - een Syrische vluchteling -zijn huid en wordt een levend kunstwerk tentoongesteld in een museum. Sam beseft meer te hebben verkocht dan alleen zijn huid. Verzamelaars zijn geïnteresseerd en mensenrechtenorganisaties zijn woedend.

The Man Who Sold His Skin (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

De oorspronkelijke Arabische titel vertaalt als 'De man die zijn rug verkocht', het is gebaseerd op het kunstwerk van de Belgische kunstenaar Wim Delvoye - die in de film een verzekeringsman speelt - die de rug van man tatoeëerde en verkocht als levend kunstwerk.
Eerste Tunesische film die ooit meedong voor een Oscar.

Trailer van The Man Who Sold His Skin (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Man Who Sold His Skin (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/-usOcZgBkb8/hqdefault.jpg2021-10-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Kaouther Ben Hania maakte eerder Beauty and the Dogs (2017) en Le Challat de Tunis (2013), voor beide films wn ze meerdere filmprijzen.

The Man Who Sold His Skin (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Man Who Sold His Skin (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je The Man Who Sold His Skin (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:



Zijn eigen lichaam veranderde in een levend kunstwerk en wordt prompt tentoongesteld in een museum. Sam, een Syrische vluchteling, beseft al snel dat hij meer heeft verkocht dan alleen zijn huid.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Man Who Sold His Skin is de nieuwe film van de Tunesische filmmaker Kaouther Ben Hania (BBeauty and The Dogs). De film wordt gedragen door Yahya Mahayni als Sam die zich laat inpalmen door een verraderlijke Monica Bellucci als PA van kunstenaar Godefroi (Koen De Bouw). 'Een prachtig, origineel verhaal over waardigheid, liefde en de ware aard van vrijheid’ (Movies that Matter). Sam Ali wordt van zijn grote liefde gescheiden en ontvlucht Syrië. Hij ontmoet de beroemde en provocerende kunstenaar Jeffrey Godefroi, die van ongebruikelijke objecten waardevolle kunst maakt. Hij biedt Sam de mogelijkheid naar Europa te kunnen reizen door zijn rug beschikbaar te stellen. Sam groeit uit tot een levend kunstwerk dat miljoenen waard is op de kunstmarkt. De vrijheid die hij dacht te vinden, blijkt schijn. Kan hij aan zijn eigen lichaam ontsnappen?

Productiemaatschappij: Cinétéléfilms (presents), Film i Väst (in co-production with), Kwassa Films (co-production), Laika Film & Television (co-production), Tanit Films (presents), Twenty Twenty Vision Filmproduktion GmbH (co-produ, ZDF

Cast & Regisseur

Monica Bellucci

Soraya Waldy
Koen de Bouw

Jeffrey Godefroi
Rupert Wynne-James

Martin Commisaire d'exposition