compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU

The Man with the Answers

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch

De Griekse Victor ontmoet op de veerboot naar Bari de vrijgevochten Duitser Matthias. Ze vervolgen samen hun roadtrip naar Beieren waar Victor's moeder woont en ontdekken als ogenschijnlijke tegenpolen ook elkaars aantrekkelijkheden.
Delen op facebook
The Man with the Answers
Nederlandse première: 3-2-2022
Cyprus, Griekenland, Italië, 2021, 81 min,

The Man with the Answers trailer

Trailer van The Man with the AnswersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Man with the Answershttps://i1.ytimg.com/vi/ghs_H1AEKIQ/hqdefault.jpg2021-07-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Man with the Answers - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Man with the Answers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De 22-jarige Victor woont met zijn grootmoeder in een Grieks kustplaatsje. Na haar plotselinge overlijden springt hij in een oude auto met als einddoel Beieren, waar zijn moeder woont. Op de veerboot naar Bari ontmoet hij Matthias. Victor zit niet echt op gezelschap te wachten, maar Matthias weet hem te verleiden een ??lift te geven. De ogenschijnlijke tegenpolen worden op hun roadtrip uit hun comfortzone gehaald maar langzaam groeit ook de aantrekkingskracht.

Productiemaatschappij: 9.99 Films, Asterisk, Blonde Audiovisual Productions, Felony Productions

Cast & Regisseur