compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

The Meg 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Meg 3D

Bingbing Li (Suyin) en Jason Statham (Jonas Taylor)

Bingbing Li (Suyin) en Jason Statham (Jonas Taylor)

Delen op facebook
The Meg 3D
Nederlandse première: 9-8-2018
China, Verenigde Staten, 2018, 114 min,

Een onderzoeksduikboot raakt uitgeschakeld na een confrontatie met een tot op dat moment uitgestorven gewaande zeewezen. Een diepzeeduiker moet gaan helpen om de bemanning uit de onderzeeër te halen. Hij is zelf getraumatiseerd door een eerdere ontmoeting met deze megalodon.

The Meg 3D trailer en bijzonderheden

Gefilmd in Nieuw Zeeland.

De megalodon is uitgestorven ongeveer 12 duizend jaar geleden, toen liepen er al mensen op de aarde. Deze reuzenhaaien bereikten een lengte van krap 20 meter. Megalodon kon zijn bek tot 2 meter opensperren. Ze zijn verwant aan de huidige witte haaien.

Trailer van The Meg 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Meg 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/D_IPW5_MPII/hqdefault.jpg2018-08-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jon Turteltaub is vooral bekend van National Treasure (2004) en Last Vegas (2013).

The Meg 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Meg 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Meg 3D zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) moet de bemanning van een duikboot zien te bevrijden die op de bodem ligt na een aanval van een ruim 22 meter lange prehistorische haai.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd.

In de film The Meg wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing). Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden.

Productiemaatschappij: Apelles Entertainment, Di Bonaventura Pictures, Flagship Entertainment Group, Gravity Pictures, Maeday Productions

Cast & Regisseur

Jason Statham

Jonas Taylor
Cliff Curtis

James 'Mac' Mackreides
Rainn Wilson

Jack Morris