compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

The Miseducation of Cameron Post

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch van The Miseducation of Cameron Post

The Miseducation of Cameron Post filmstill

The Miseducation of Cameron Post filmstill

Delen op facebook
The Miseducation of Cameron Post
Verenigde Staten, 2018, 91 min,

In The Miseducation of Cameron Post is het 1993 wanneer het tienermeisje Cameron wordt gedwongen om homoconversietherapie te volgen door haar conservatieve voogden.

Bekijk bij:

Cinemember

The Miseducation of Cameron Post trailer en bijzonderheden

De film won de Sundance Grand Jury Prize, maar het is ook de eerste film in meer dan 25 jaar die na het winnen van de prijs geen distributeur vindt. Het kreeg uiteindelijk een zeer beperkte roulatie in de VS, door het gebrek aan films door het uitbreken van de corona-epidemie krijgt de film toch een wereldwijde release via video on demand.

Trailer van The Miseducation of Cameron PostBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Miseducation of Cameron Posthttps://i1.ytimg.com/vi/toXBb638n2Y/hqdefault.jpg2018-11-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tweede speelfilm van regisseur Desiree Akhavan, die eerder Appropriate Behavior (2014) maakte, ze is bekend actrice in verschillende tv-series waar ze lesbische rollen vervulde.
Chloë Grace Moretz speelde eerder in de controversiële "I Love You, Daddy" (2017) — van Louis C.K. —, The Equalizer (2014) en de re-make Carrie (2013).

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Beachside Films, Parkville Pictures

Cast & Regisseur