compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Mummy

The Mummy

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarAngst

actie, avontuur, fantasy, horror

Pitch van The Mummy
Delen op facebook
The Mummy
Nederlandse première: 8-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 110 min,
Een Egyptische prinses, gedood vanwege haar machtswellust, wordt wakker in haar graftombe. Ze is vastbesloten om wraak te nemen en met behulp van duistere magie over de wereld te heersen.
The Mummy trailer en bijzonderheden
Dit is een reboot van de gelijknamige films met Brendan Fraser. Het is de bedoeling dat dit een eerste film uit een hele serie wordt.
Aanloop
De rol van de mummie wordt gespeeld door Sofia Boutella. Zij was eerder te zien als Jaylah in Star Trek Beyond. De andere hoofdrol wordt gespeeld door Tom Cruise.
The Mummy - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mummy in de bioscoop

Wil je The Mummy zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 44 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een Egyptische prinses, gedood vanwege haar machtswellust, wordt wakker in haar graftombe. Ze is vastbesloten om wraak te nemen en met behulp van duistere magie over de wereld te heersen. Met Sofia Boutella en Tom Cruise.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm The Mummy.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.