compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

The Mummy

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarAngst

Pitch van The Mummy

Delen op facebook
The Mummy
Nederlandse première: 8-6-2017
Verenigde Staten, 2017, 110 min,

Een Egyptische prinses, gedood vanwege haar machtswellust, wordt wakker in haar graftombe. Ze is vastbesloten om wraak te nemen en met behulp van duistere magie over de wereld te heersen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

The Mummy trailer en bijzonderheden

Dit is een reboot van de gelijknamige films met Brendan Fraser. Het is de bedoeling dat dit een eerste film uit een hele serie wordt.

Trailer van The MummyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Mummyhttps://i1.ytimg.com/vi/q_yZq4-QU9I/hqdefault.jpg2017-05-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van de mummie wordt gespeeld door Sofia Boutella. Zij was eerder te zien als Jaylah in Star Trek Beyond. De andere hoofdrol wordt gespeeld door Tom Cruise.

The Mummy - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Mummy in de bioscoop

Wil je The Mummy zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een Egyptische prinses, gedood vanwege haar machtswellust, wordt wakker in haar graftombe. Ze is vastbesloten om wraak te nemen en met behulp van duistere magie over de wereld te heersen. Met Sofia Boutella en Tom Cruise.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm The Mummy.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Productiemaatschappij: Clear Angle Studios, Double Negative, Factory VFX, Industrial Light & Magic (ILM), Sean Daniel Company, Secret Hideout, Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over The Mummy