compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

The Nut Job 2: Nutty by Nature 3D

Pitch

In het park waar Surly woont lijkt alles voor elkaar: er is eten voor alle dieren. Maar dan willen de mensen ombouwen tot een attractiepark. De dieren, onder leiding van de eekhoorns, nemen het op tegen de mensen.
Delen op facebook
The Nut Job 2: Nutty by Nature 3D
Canada, Verenigde Staten, Zuid-Korea, 2017, 91 min,

bijzonderheden

Deze film is een vervolg op de eerste Nut Job (of Notenkraak) uit 2014. Met de subtitel Nutty by Nature wordt er gerefereerd naar Naughty By Nature, een hiphopgroep uit de jaren negentig.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In de Amerikaanse versie van deze film wordt de stem van Surly ingesproken door Will Arnett, bekend van Arrested Development en The Lego Movie.

The Nut Job 2: Nutty by Nature 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Nut Job 2: Nutty by Nature 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Nut Job 2: Nutty by Nature 3D zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In het park waar Surly woont lijkt alles voor elkaar: er is eten voor alle dieren. Maar dan willen de mensen ombouwen tot een attractiepark. De dieren, onder leiding van de eekhoorns, nemen het op tegen de mensen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Diamond Films, Golden Village Pictures, Gulfstream Pictures, Open Road Films (II), Redrover Co. Ltd., Searchers, The, Shanghai Hoongman Technology Co., ToonBox Entertainment, Warner Bros.

Cast & Regisseur