compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Only Living Boy in New York

The Only Living Boy in New York

**1/200
Waardering: 2.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama

Pitch van The Only Living Boy in New York
The Only Living Boy in New York: Pierce Brosnan en Kate Beckinsale (Johanna)
The Only Living Boy in New York: Pierce Brosnan en Kate Beckinsale (Johanna)
Delen op facebook
The Only Living Boy in New York
Nederlandse première: 24-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 88 min,
Thomas (Callum Turner) is een jongeman die zijn weg probeert te vinden in het New York van nu. Als hij zijn vader met een maîtresse (Kate Beckinsale) ziet achtervolgt hij haar: ze heeft hem al snel door en er ontstaat iets tussen de twee. Thomas heeft echter zelf ook een vriendin.
trailer en bijzonderheden over The Only Living Boy in New York
De titel van deze film is ontleend aan een liedje van Simon & Garfunkel. Het was de B-kant van Bridge Over Troubled Water.
Aanloop van The Only Living Boy in New York
De regie van deze film is handen van Marc Webb. Hij maakte eerder The Amazing Spider-Man 2 en (500) Days of Summer.
BioscoopAgenda van The Only Living Boy in New York

The Only Living Boy in New York in de bioscoop

Wil je The Only Living Boy in New York zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Thomas is een jongeman die zijn weg probeert te vinden in het New York van nu. Als hij zijn vader met een maîtresse ziet achtervolgt hij haar: ze heeft hem al snel door en er ontstaat iets tussen de twee. Met Kate Beckinsale.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.

De net afgestudeerde talentvolle Thomas (Callum Turner) leidt een comfortabel leven in New York. Alles verandert echter wanneer hij ontdekt dat zijn vader (Pierce Brosnan) een affaire heeft met de bloedmooie Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn moeder beschermen, maar raakt steeds meer geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder. Gelukkig wordt Thomas bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges), die geregeld met hem door New York struint en hem van vaderlijke adviezen voorziet. The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.