compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

The Only Living Boy in New York

**1/200
Waardering: 2.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van The Only Living Boy in New York

Delen op facebook
The Only Living Boy in New York
Nederlandse première: 24-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 88 min,

Thomas (Callum Turner) is een jongeman die zijn weg probeert te vinden in het New York van nu. Als hij zijn vader met een maîtresse (Kate Beckinsale) ziet achtervolgt hij haar: ze heeft hem al snel door en er ontstaat iets tussen de twee. Thomas heeft echter zelf ook een vriendin.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

The Only Living Boy in New York trailer en bijzonderheden

De titel van deze film is ontleend aan een liedje van Simon & Garfunkel. Het was de B-kant van Bridge Over Troubled Water.

Trailer van The Only Living Boy in New YorkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Only Living Boy in New Yorkhttps://i1.ytimg.com/vi/T847DHdEK-Q/hqdefault.jpg2017-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regie van deze film is handen van Marc Webb. Hij maakte eerder The Amazing Spider-Man 2 en (500) Days of Summer.

The Only Living Boy in New York - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Only Living Boy in New York in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Only Living Boy in New York zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Thomas is een jongeman die zijn weg probeert te vinden in het New York van nu. Als hij zijn vader met een maîtresse ziet achtervolgt hij haar: ze heeft hem al snel door en er ontstaat iets tussen de twee. Met Kate Beckinsale.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.

De net afgestudeerde talentvolle Thomas (Callum Turner) leidt een comfortabel leven in New York. Alles verandert echter wanneer hij ontdekt dat zijn vader (Pierce Brosnan) een affaire heeft met de bloedmooie Johanna (Kate Beckinsale). Thomas wil zijn moeder beschermen, maar raakt steeds meer geobsedeerd door zijn vaders affaire en diens minnares in het bijzonder. Gelukkig wordt Thomas bijgestaan door zijn excentrieke buurman (Jeff Bridges), die geregeld met hem door New York struint en hem van vaderlijke adviezen voorziet. The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack. De regie is in handen van Marc Webb, die eerder 500 Days of Summer en The Amazing Spiderman maakte.

Productiemaatschappij: Amazon Studios, Big Indie Pictures, Bona Fide Productions, Company 3, Film Finances, Hollywood Trucks, Roadside Attractions, Searchers, The

Cast & Regisseur

Nieuws over The Only Living Boy in New Yor..