compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Plague

**1/200
Waardering: 2.8/5

Pitch

In The Plague breekt in een stad in Zuid-Amerika in de jaren '90 een pestepidemie uit. Iedereen probeert de stad en de ziekte te ontvluchten. Eén arts besluit te blijven en voor de achterblijvers te zorgen. Maar naarmate hij langer blijft bent hij en zijn medewerkers te twijfelen aan zijn motieven.
Delen op facebook
The Plague
Argentinië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 1992, 148 min,

The Plague trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de roman De Pest van Albert Camus. De film is voornamelijk opgenomen in Argentinië. De film was genomineerd voor een Gouden Leeuw tijdens het filmfestival van Venetië 1992.

Trailer van The PlagueBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Plaguehttps://i1.ytimg.com/vi/TYtcIEVBwCI/hqdefault.jpg2020-03-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Luis Puenzo maakte eerder Old Gringo (1989) en La Historia Oficial (1985), de laatste won meerdere prijzen en was onder meer genomineerd voor een Oscar in 1986.
William Hurt speelde eerder in "The Accidental Tourist" (1988), "Children of Lesser God" (1986) en Kiss of the Spider Woman (1985).

The Plague - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Plague in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Plague zien? Koop of huur de film hier:Zuid-Amerika, 1990. In een stad breekt een pestepidemie uit. Iedereen probeert de stad en de ziekte te ontvluchten. Eén arts besluit te blijven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Canal+ (with the participation of), Cinemania Films Group (in association with), Compagnie Française Cinématographique (CFC), Oscar Kramer S.A., The Pepper-Prince Ltd.

Cast & Regisseur

Robert Duvall

Joseph Grand
William Hurt

Doctor Bernard Rieux
Sandrine Bonnaire

Martine Rambert
Raul Julia

Cottard
Jean-Marc Barr

Jean Tarrou
Luis Puenzo

Regisseur
The Plague poster