compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

The Promise

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van The Promise

Charlotte Lebon (Ana) en Oscar Isaac (Mikael Pogosian)

Charlotte Lebon (Ana) en Oscar Isaac (Mikael Pogosian)

Delen op facebook
The Promise
Nederlandse première: 15-6-2017
Spanje, Verenigde Staten, 2016, 133 min,

Mikael belooft te trouwen met een rijke vrouw: door haar geld kan hij afreizen naar Constantinopel om te studeren. Daar wordt hij verliefd op de Amerikaanse Ana. Als de Ottomanen Armeniërs beginnen te arresteren moet hij terug naar zijn geboortedorp en zijn belofte inlossen.

Bekijk bij:

NETFLIX

The Promise trailer en bijzonderheden

Toen deze film werd vertoond op het Toronto werd er driftig op de film gestemd op IMDB: meer dan 80.000 mensen stemden of één ster of tien sterren. Het lijkt daardoor dat zowel Turkse als Armeense groepen campagne hebben gevoerd om de film te raten in hun voordeel.

Trailer van The PromiseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Promisehttps://i1.ytimg.com/vi/WK2oDf4py2o/hqdefault.jpg2017-03-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdrol in deze film wordt gespeeld door Oscar Isaac, die doorbrak met zijn rol in Inside Llewyn Davis. Ook was hij te zien in Star Wars: The Force Awakens.

The Promise - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Promise in de bioscoop

Synopsis distributeur

Tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse Rijk ontwikkelt zich een driehoeksverhouding tussen de briljante medicijnenstudent Michael, de mooie Ana en haar vriend; de Amerikaanse journalist Chris. In hun vlucht voor onrust en gevaar tussen de volkeren in hun land is liefde de enige houvast en vinden ze steun bij elkaar.

Productiemaatschappij: Babieka, Double Negative, Folks, Open Road Films (II), PiX, Proof, Rafael Catering, Rodeo FX, Survival Pictures, Wonderful Films

Cast & Regisseur

Christian Bale

Chris Myers
Oscar Isaac

Mikael Pogosian
James Cromwell

Henry Morgenthau
Terry George

Regisseur

Nieuws over The Promise