compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

The Proof of the Pudding

Voor alle leeftijden

Pitch van The Proof of the Pudding

Delen op facebook
The Proof of the Pudding
Nederlandse première: 9-2-2023
Nederland, 2022, 100 min,

In The Proof of the Pudding is visionair en gelauwerd architect Herman Hertzberger nog altijd gepassioneerd, humoristisch en bescheiden. Zijn visie op wat architectuur betekent gebouwen uiteindelijk transformeren naar woningen, dus bouwen met dit in het achterhoofd..

Bekijk bij:

The Proof of the Pudding trailer en bijzonderheden

Portret van

Trailer van The Proof of the PuddingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Proof of the Puddinghttps://i1.ytimg.com/vi/JZdtx0lBT0I/hqdefault.jpg2023-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Proof of the Pudding - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Proof of the Pudding in de bioscoop

Wil je The Proof of the Pudding zien? Koop of huur de film hier:



Portret van gelauwerd architect Herman Hertzberger (90).



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De wereldberoemde architect Herman Hertzberger (90) wil aan het eind van zijn carrière bewijzen dat zijn sociale en duurzame visie op architectuur nog altijd levensvatbaar is. In weerwil van het hedendaagse rendementsdenken strijdt hij voor de transformatie tot woningen van zijn meest iconische gebouw: het voormalige ‘Centraal Beheer’-kantoor in Apeldoorn.

De gelauwerde architect Herman Hertzberger is op 90-jarige leeftijd nog altijd actief. Zijn meest iconische gebouw, ‘Centraal Beheer’ in Apeldoorn uit 1972, wordt getransformeerd van verlaten kantoorgebouw tot een hedendaagse, duurzame plek voor wonen, werken en recreëren. Hertzberger noemt deze transformatie ‘the proof of the pudding’, omdat zijn structuralistische idealen uit de jaren 60 en 70 al beoogden dat gebouwen flexibel en duurzaam moesten zijn. Maar is de huidige tijd nog ontvankelijk voor zijn visie? Wat prevaleert? Winstgevende vierkante meters of ruimte voor mensen?

Productiemaatschappij: Stichting Jura Filmproductions

Cast & Regisseur