compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

The Royal Opera: La Boheme

royal opera house

Pitch van The Royal Opera: La Boheme

The Royal Opera: La Boheme filmstill

The Royal Opera: La Boheme filmstill

Delen op facebook
The Royal Opera: La Boheme
Nederlandse première: 29-1-2020
155 min,

Als Rodolfo, een straatarme dichter, het naaistertje Mimì ontmoet, vallen ze onmiddellijk voor elkaar. Maar hun geluk wordt wreed verstoord als Rodolfo verneemt dat Mimì een dodelijke ziekte heeft.

The Royal Opera: La Boheme trailer

Trailer van The Royal Opera: La BohemeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Royal Opera: La Bohemehttps://i1.ytimg.com/vi/OyQqVzn3WrQ/hqdefault.jpg2020-01-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Synopsis distributeur

Puccini's opera van jonge geliefden in het negentiende-eeuwse Parijs zit boordevol prachtige muziek, waaronder lyrische aria's, de feestelijke koren voor de evocatie van kerstavond in het Quartier Latin in de tweede akte en een schrijnende slotscène die de componist zelf tot tranen toe roerde. De karakterrijke productie van Richard Jones weet de melange van komedie, romantiek en tragiek van La Bohème perfect te vangen, met oogstrelende ontwerpen van Stewart Laing. De cast bestaat uit de beste hedendaagse vertolkers van Puccini's bohemien geliefden, aangevuld met voormalige leden van het Jette Parker Young Artists Programme van The Royal Opera.

Productiemaatschappij: The Royal Opera

Cast & Regisseur