compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

The Secret Garden

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van The Secret Garden

Colin Firth (Lord Archibald Craven)

Colin Firth (Lord Archibald Craven)

Delen op facebook
The Secret Garden
Nederlandse première: 12-8-2020
Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, 2020, 99 min,

In The Secret Garden komt Mary uit India terug naar Engeland, nadat haar hele gezin overleden is. Ze mag bij haar oom Lord Craven wonen, waar ze enkel in haar kamer mag blijven in zijn potsierlijke landhuis. Al gauw gaat ze op ontdekkingstocht, waar ze haar aan bed gekluisterde neef Colin ontdekt, een nieuwe vriend Dickon maakt waarmee ze samen een geheime tuin ontdekken die dromen lijkt waar te maken.

Bekijk bij:

meJane

The Secret Garden trailer en bijzonderheden

Eén van de vele films die door COVID-19 uitgesteld werd.
De film, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett, is gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington.

Trailer van The Secret GardenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Secret Gardenhttps://i1.ytimg.com/vi/jT8y32jszk4/hqdefault.jpg2020-03-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Marc Munden werkte afgelopen jaren vooral als tv-serie-regisseur voor series als 'National Treasure' (2016), 'The Crimson Petal and the White' (2011) en 'The Mark of Cain' (2007).
De jonge actrice Dixie Egerickx heeft al een aardige staat van dienst met titels als The Little Stranger (2018) en "Patrick Melrose" (2018).
Acteur Edan Hayhurst speelde eerder in " A Plague Tale: Innocence" (2019) en "The Midnight Sky (2020).
Acteur Amir Wilson was 'eerder' te zien in de Netflix-serie "The Kid Who Would Be King" (2019), een bewerking van de jeugdroman 'De brief voor de koning' van Tonke Dragt. Die een jaar later dan deze film is opgenomen, maar eerder is uitgekomen, speelfilmdebuut van Wilson.
Julie Walters en Colin Firth zijn de vaste waarden voor succesvolle Engelse films.

Recensies van The Secret Garden

The Secret Garden - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Secret Garden in de bioscoop

Wil je The Secret Garden zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Mary is een tienjarig meisje dat naar haar oom wordt gestuurd die in een immens landhuis woont. Zemag alleen in haar kamer blijven. Al gauw ontdekt ze allerlei andere kamers en uiteindelijk ook een tuin die dromen waarmaakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest. De film, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett, is gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington.

Productiemaatschappij: Heyday Films, StudioCanal

Cast & Regisseur

Colin Firth

Lord Archibald Craven
Julie Walters

Mrs. Medlock
Dixie Egerickx

Mary Lennox
Jemma Powell

Grace Craven
Marc Munden

Regisseur