compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

The Shape of Water

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Shape of Water

Delen op facebook
The Shape of Water
Nederlandse première: 15-2-2018
Verenigde Staten, 2017, 119 min,

In een geheime onderzoeksbasis tijdens de Koude Oorlog sluit een conciërge vriendschap met een mysterieuze amfibieman, die daar gevangen wordt gehouden.

Bekijk bij:

Disney+

The Shape of Water trailer en bijzonderheden

Het ontwerp van de amfibieman is sterk geïnspireerd door het wezen in Creature from the Black Lagoon(1954). Daarnaast vertoont de film gelijkenissen met de roman 'Amphibian Man', die de Russische schrijver Aleksander Beljajev in 1928 schreef.

Trailer van The Shape of WaterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Shape of Waterhttps://i1.ytimg.com/vi/gichoofANM8/hqdefault.jpg2017-11-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Guillermo del Toro is onder andere bekend als regisseur van Pan's Labyrinth. Hij schreef ook het script van The Shape of Water, met hoofdpersoon Sally Hawkins in gedachten. Zij is onder meer bekend van Happy-Go-Lucky uit 2008.

The Shape of Water - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Shape of Water in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Shape of Water zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens de koude oorlog wordt in een geheime onderzoeksbasis een mysterieus amfibie-achtig wezen gevangen gehouden. Conciërge Elisa Esposito sluit vriendschap met dit wezen, maar stuit op enorme weerstand van de autoriteiten. Van Guillermo del Toro.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Productiemaatschappij: Adrenaline Studios LV, Bull Productions, Canada Film Capital, Chapman/Leonard Studio Equipment, Fox Searchlight Pictures, Legacy Effects, LRX Lighting, Mr. X, Twentieth Century Fox Film Corporation

Nieuws over The Shape of Water