compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Shape of Water

The Shape of Water

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

avontuur, drama, fantasy, oorlog, romantiek, thriller

Pitch van The Shape of Water
Delen op facebook
The Shape of Water
Nederlandse première: 15-2-2018
Verenigde Staten, 2017, 119 min,
In een geheime onderzoeksbasis tijdens de Koude Oorlog sluit een conciërge vriendschap met een mysterieuze amfibieman, die daar gevangen wordt gehouden.
The Shape of Water trailer en bijzonderheden
Het ontwerp van de amfibieman is sterk geïnspireerd door het wezen in Creature from the Black Lagoon(1954). Daarnaast vertoont de film gelijkenissen met de roman 'Amphibian Man', die de Russische schrijver Aleksander Beljajev in 1928 schreef.
Aanloop
Guillermo del Toro is onder andere bekend als regisseur van Pan's Labyrinth. Hij schreef ook het script van The Shape of Water, met hoofdpersoon Sally Hawkins in gedachten. Zij is onder meer bekend van Happy-Go-Lucky uit 2008.
The Shape of Water - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Shape of Water in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Shape of Water zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens de koude oorlog wordt in een geheime onderzoeksbasis een mysterieus amfibie-achtig wezen gevangen gehouden. Conciërge Elisa Esposito sluit vriendschap met dit wezen, maar stuit op enorme weerstand van de autoriteiten. Van Guillermo del Toro.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.