compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Son of Bigfoot

The Son of Bigfoot

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie

Pitch van The Son of Bigfoot
The Son of Bigfoot filmstill
The Son of Bigfoot filmstill
Delen op facebook
The Son of Bigfoot
Nederlandse première: 26-7-2017
België, Frankrijk, 2017, 92 min,
De 13-jarige Adam is op zoek in het bos naar zijn vader als hij achter de waarheid komt: zijn vader is Bigfoot, het legendarische wezen. Bigfoot verstopt zich voor HairCo, die hem gebruiken voor experimenten. Adam haalt tijd met zijn vader in terwijl hij zijn speciale krachten leert kennen.
trailer en bijzonderheden over The Son of Bigfoot
In de Nederlandse versie van deze film wordt de stem van Adam ingesproken door Buddy Vedder, de presentator van de Kids Top 20.
Aanloop van The Son of Bigfoot
De makers van deze film maakte eerder ook Robinson Crusoe en Sammy's avonturen: De geheime doorgang.
BioscoopAgenda van The Son of Bigfoot

The Son of Bigfoot in de bioscoop

Wil je The Son of Bigfoot zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 14 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 13-jarige Adam is op zoek in het bos naar zijn vader als hij achter de waarheid komt: zijn vader is Bigfoot, het legendarische wezen. Adam haalt tijd met zijn vader in terwijl hij zijn speciale krachten leert kennen. Van de maker van Sammy's avonturen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.