compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Taste of Desire

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

The Taste of Desire is een filmische reis rond de wereld, waarin vijf ogenschijnlijk verschillende persoonlijke verhalen met elkaar verbonden raken door ieders unieke band met de oester.
Delen op facebook
The Taste of Desire
Nederlandse première: 28-10-2021
Nederland, 2020, 87 min,

The Taste of Desire trailer

Trailer van The Taste of DesireBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Taste of Desirehttps://i1.ytimg.com/vi/eIF6vqqiRAk/hqdefault.jpg2021-08-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Taste of Desire - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Taste of Desire in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Taste of Desire zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Taste of Desire is een filmische reis rond de wereld, waarin vijf ogenschijnlijk verschillende persoonlijke verhalen met elkaar verbonden raken door ieders unieke band met de oester. Een burlesque-danser uit New York, die het dagelijks leven als moeder probeert te combineren met haar beruchte oester-act op de bühne. Twee Franse Michelin-ster chef-koks, die streven te ontkomen aan de stress op de werkvloer in een door egocentrisme gedreven vakgebied. Een jonge, Zweedse vrouw op een keerpunt in haar leven, nadat ze haar succesvolle modecarrière in de grote stad achter heeft gelaten om oesterduiker te worden in de vrije natuur. Een Japanse pareljuwelenmaker wiens missie het is om schoonheid in imperfecties te vinden. En tot slot een terminaal zieke Engelse psycholoog, die zijn levenswerk – een boek over oesters – probeert af te maken voor de dood hem inhaalt. Door hun ambities en existentiële angsten bloot te leggen, drijft de complexiteit van het menselijk verlangen dat hieraan ten grondslag ligt naar de oppervlakte. Hoe ver zijn we bereid te gaan om onze verlangens te bevredigen? En kunnen ze ooit écht worden vervuld?

Productiemaatschappij: Cassette for Timescapes, Halal

Cast & Regisseur