compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

The Velvet Queen (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaart,a

Pitch van The Velvet Queen (EN subtitles)

The Velvet Queen (EN subtitles) filmstill

The Velvet Queen (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
The Velvet Queen (EN subtitles)
Nederlandse première: 17-3-2022
Frankrijk, 2021, 92 min,

In The Velvet Queen gaat natuurfotograaf Vincent Munier en schrijver Sylvain Tesson op een onderzoeksmissie, in een poging om een glimp op te vangen van de zeldzame sneeuwluipaard.

The Velvet Queen (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Hoog op het Tibetaanse plateau. Tussen onontgonnen en ontoegankelijke valleien ligt een van de laatste heiligdommen van de wilde wereld, waar zeldzame en onontdekte fauna leeft. Vincent Munier, een van 's werelds meest gerenommeerde natuurfotografen, neemt de avonturier en romanschrijver Sylvain Tesson (In the Forest of Siberia) mee op zijn laatste missie. Gedurende enkele weken zullen ze deze valleien verkennen op zoek naar unieke dieren en proberen de sneeuwluipaard te spotten, een van de zeldzaamste en moeilijkst te benaderen grote katten.

Trailer van The Velvet Queen (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Velvet Queen (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/pBv7ruXkRtA/hqdefault.jpg2022-03-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Velvet Queen (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Velvet Queen (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Velvet Queen (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Natuurfotograaf Vincent Munier probeert een glimp te krijgen van de sneeuwluipaard - een van de meest zeldzame katachtige - in het onherbergzame Tibetaanse plateau.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In The Velvet Queen neemt een van s werelds meest gerenommeerde natuurfotografen Vincent Munier, schrijver Sylvain Tesson mee op een onderzoeksmissie, in een poging om een glimp op te vangen van de zeldzame sneeuwluipaard. Regisseur Marie Amiguet legt de queeste van de vrienden vast met oog voor het natuurschoon en een vleugje relativerende humor. Het resultaat is een uiterst ontroerende film over de kunst van het kijken en bekeken worden.

Productiemaatschappij: Kobalann, Le Bureau, Paprika Films

Cast & Regisseur