compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Wild Goose Lake

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van The Wild Goose Lake

The Wild Goose Lake filmstill

The Wild Goose Lake filmstill

Delen op facebook
The Wild Goose Lake
Nederlandse première: 12-3-2020
China, Frankrijk, 2019, 113 min,

In The Wild Goose Lake schiet een gangster per abuis een politieman neer en slaat op de vlucht. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij moet zowel de politie als andere gangsters voor blijven. Hij verschuilt zich in het bandeloze gebied rond het Wildeganzenmeer. Hij krijgt hulp van een prostituee.

Bekijk bij:

The Wild Goose Lake trailer en bijzonderheden

De film is opgenomen in het dialect van de regio Wuhan en niet in het Mandarijns zoals de meeste Chinese films. De film won meerdere prijzen zoals China Film Critics Association Award 2019.

Trailer van The Wild Goose LakeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Wild Goose Lakehttps://i1.ytimg.com/vi/w1unc7ZIEig/hqdefault.jpg2020-01-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Diao Yinan gooide hoge ogen met Black Coal, Thin Ice (2014).

The Wild Goose Lake - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Wild Goose Lake in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Wild Goose Lake zien? Koop of huur de film hier:Een gangster op de vlucht offert alles voor zijn gezin en een vrouw die hij net ontmoet heeft.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na het succes van Gouden Beer-winnaar Black Coal, Thin Ice is regisseur Diao Yinan terug met de virtuoze neo-noir The Wild Goose Lake, een in neon doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China.

Wanneer de leider van een beruchte motorbende per ongeluk een agent doodschiet en er een prijs op zijn hoofd komt te staan, slaat hij op de vlucht. Achtervolgd door zowel politie als gangsters die uit zijn op het tipgeld, verstopt hij zich aan de oevers van het Wildeganzenmeer waar een mysterieuze prostituee hem hulp biedt in ruil voor haar vrijheid. Beiden bevinden ze zich op een doodlopend spoor, wanhopig op zoek naar een uitweg. Samen zijn ze bereid om nog één laatste keer te gokken en hun lot op het spel te zetten. Na het succes van Gouden Beer-winnaar Black Coal, Thin Ice is regisseur Diao Yinan terug met de virtuoze neo-noir The Wild Goose Lake, een in neon doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China. Diao’s kleurrijke, gestileerde film was geselecteerd voor de hoofdcompetitie van Cannes en kreeg er lovende recensies van de internationale pers.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Green Ray Films, He Li Chen Guang International Culture Media Co., Maisong Entertainment Investment, Memento Films, Omnijoi Media Corporation, Tencent Pictures

Cast & Regisseur

Lunmei Kwai

Aiai Liu
Ge Hu

Zenong Zhou
Meihuizi Zeng

Ping Ping
Fan Liao

Captain Liu
Jue Huang

Yan Ge
Yinan Diao

Regisseur
The Wild Goose Lake poster