compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Wretched

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Wretched

The Wretched filmstill

The Wretched filmstill

Delen op facebook
The Wretched
Nederlandse première: 25-6-2020
Verenigde Staten, 2019, 95 min,

In The Wretched worstelt de rebelse tiener Ben met de aanstaande scheiding van zijn ouders. Hij kan niet aarden na een verhuizing en vindt ook geen gehoor wanneer hij ontdekt dat zijn buurvrouw bezeten is door een duizendjarige heks. Hij moet het zelf tegen haar opnemen.

Bekijk bij:

meJanevideoland

The Wretched trailer en bijzonderheden

De film werd uitgebracht net op het moment dat de bioscopen dicht gingen en veel films teruggetrokken werden door de filmstudio's, waardoor deze film — technisch gezien — twee weken nummer 1 was in de VS.

Trailer van The WretchedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Wretchedhttps://i1.ytimg.com/vi/DYBRwqYjGBM/hqdefault.jpg2020-06-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs Brett Pierce en Drew T. Pierce zijn bekend van "Deadheads" (2011).

The Wretched - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Wretched in de bioscoop

Wil je The Wretched zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Een rebelse tiener worstelt met de aanstaande scheiding van zijn ouders. Hij vindt geen gehoor wanneer hij ontdekt dat zijn buurvrouw bezeten is door een duizendjarige heks.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer Ben, een opstandige tiener, als enige door lijkt te hebben dat zijn buurvrouw bezeten is door een eeuwenoude heks zit er niets anders op dan zelf actie te ondernemen.

Ben, een opstandige tiener, moet na de scheiding van zijn ouders de zomer doorbrengen bij zijn vader en diens vreemde buren. Het is geen topvakantie: hij wordt aan het werk gezet in de jachthaven, krijgt het aan de stok met zijn leeftijdsgenoten en moet zien te dealen met zijn vaders nieuwe vriendin. Terwijl Ben steeds minder vrienden maakt in het dorp komt hij erachter dat zijn buurvrouw bezeten is door een eeuwenoude heks. Niemand die hem meer gelooft, dus hij zal zelf actie moeten ondernemen. The Wretched is een retro-horrorfilm die doet denken aan The Lost Boys en Stranger Things.

Productiemaatschappij: Cailleach Productions