compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Voor alle leeftijden

Pitch van Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken filmstill

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken filmstill

Delen op facebook
Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken
Nederlandse première: 11-9-2019
Verenigd Koninkrijk, 64 min,

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Maar Thomas is een beetje een betweter.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken trailer

Trailer van Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & OntdekkenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekkenhttps://i1.ytimg.com/vi/C1u_hoXtM_I/hqdefault.jpg2021-02-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken - Bioscopen, Tijden & Tickets

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Thomas is een beetje een betweterige en als hij in Italië komt wijst hij hooghartig de hulp van Gina af. Terwijl hij van de ene verbazing in de andere valt, verdwaalt hij ook nog. Misschien moet hij toch tijd stoppen in het maken van nieuwe vrienden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?