compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Voor alle leeftijden

animatie, familiefilm

Pitch van Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken
Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken filmstill
Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken filmstill
Delen op facebook
Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken
Nederlandse première: 11-9-2019
Groot-Brittannië, 64 min,
Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Maar Thomas is een beetje een betweter.
trailer
BioscoopAgenda van Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?