compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Thor Ragnarök Marathon 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Thor Ragnarök Marathon 3D

Delen op facebook
Thor Ragnarök Marathon 3D
Nederlandse première: 26-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 255 min,

Marathon voorstelling met Thor: The Dark World 3D (2013) en Thor: Ragnarök 3D (2017).

Thor Ragnarök Marathon 3D trailer en bijzonderheden

In Thor: The Dark World vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis terug te brengen.
In Thor: Ragnarök verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum - terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

Trailer van Thor Ragnarök Marathon 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Thor Ragnarök Marathon 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/WQWyaiDLBRI/hqdefault.jpg2017-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nieuw-Zeelandse regisseur Taika Waititi maakte eerder What We Do in the Shadows. Hij is meer bekend van komische films dan van actiefilms.

Chris Hemsworth kroop al zes keer eerder in de huid van Thor.

Onze recensie ****0

Chris Hemsworth als Thor © 2017 Marvel Studios

Recensie Thor: Ragnarök

Thor ondergaat letterlijk en figuurlijk een metamorfose in Thor: Ragnarök, opnieuw een sterke superheldenfilm in een toch al goed jaar voor superheldenfilms. ...lees de volledige recensie

Synopsis distributeur

In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum – terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Productiemaatschappij: Clear Angle Studios, Forum Hungary, Framestore, Industrial Light & Magic (ILM), Marvel Entertainment, Marvel Studios, Method Studios, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures

Cast & Regisseur