compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Tomorrow Living

speciaal programma

Pitch

In Tomorrow Living wordt middels een vierdelige documentaireserie onderzocht hoe we onze levens thuis écht kunnen optimaliseren door gebruik van technologie en door onze omgeving aanpasbaar te maken aan de onontkoombare ecologische, sociale en politieke veranderingen waarmee wereldwijde maatschappij wordt geconfronteerd.
Delen op facebook
Tomorrow Living
2022, 140 min,

bijzonderheden

With English subtitles.
Onderdeel van Dutch Design Week
Het project werd ontwikkeld door het Huawei Milan Aesthetic Research Center en gecureerd door Robert Thiemann, oprichter en hoofdredacteur van designmagazine Frame. Om een zo volledig mogelijk perspectief op de toekomst van huiselijke ruimte te krijgen, vroegen Thiemann en het Research Center een aantal van de meest invloedrijke designers, architecten, kunstenaars en wetenschappers ter wereld om hun medewerking. De interviews in de Tomorrow Livingserie laten de ontelbare manieren zien waarop leefruimten ontworpen kunnen worden om meer restoratief, reactief, bestendig en verantwoordelijk te zijn. En daarmee worden ze ook meteen duurzamer voor zowel mens als planeet in onze opkomende mixed reality.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tomorrow Living - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tomorrow Living in de bioscoop

Wil je Tomorrow Living zien? Koop of huur de film hier:Vier korte documentaires die samen één serie vormen, hoe onze toekomstige huizen er vanbinnen wel eens uit zouden kunnen gaan zien.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur