compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Tosca (ROH 21/22)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar

Pitch van Tosca (ROH 21/22)

Tosca (ROH 21/22) filmstill

Tosca (ROH 21/22) filmstill

Delen op facebook
Tosca (ROH 21/22)
Nederlandse première: 16-12-2021
2021, 205 min,

In ROH 21/22: Tosca wordt de romantische wereld van schilder Cavaradossi en zijn sensuele minnares Tosca gruwelijk verstoord wanneer de kwaadaardigheid van hoofdagent baron Scarpia zijn intrede doet.

Tosca (ROH 21/22) trailer en bijzonderheden

Elena Stikina, Bryan Hymel en Alexey Markov brengen een van de meest geliefde opera's in het repertoire van de Royal Opera tot leven: Puccini's Tosca. Vanaf de beroemde demonische eerste akkoorden tot aan de gewelddadige wending aan het einde van de opera blijft de spanning onverminderd hoog. De liefde en het kwaad komen op zinderende wijze oog in oog te staan in deze intense productie van Jonathan Kent. Het koor is de Royal Opera. Het orkest van het Royal Opera House.

Trailer van Tosca (ROH 21/22)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tosca (ROH 21/22)https://i1.ytimg.com/vi/r5mjgdFXfX4/hqdefault.jpg2021-12-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tosca (ROH 21/22) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tosca (ROH 21/22) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tosca (ROH 21/22) zien? Koop of huur de film hier:Cavaradossi en zijn sensuele minnares Tosca krijgen bezoek van hoofdagent baron Scarpia, vanaf dat moment gaat het fout.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een romance, een tragedie én een thriller- reis mee naar het 19e-eeuwse Rome met Puccini’s wereldberoemde en gepassioneerde opera.

In de romantische wereld van schilder Cavaradossi en zijn sensuele minnares Tosca, doet de kwaadaardigheid van hoofdagent baron Scarpia zijn intrede. De afloop is dodelijk. Elena Stikina, Bryan Hymel en Alexey Markov brengen een van de meest geliefde opera's in het repertoire van de Royal Opera tot leven: Puccini's Tosca. Vanaf de beroemde demonische eerste akkoorden tot aan de gewelddadige wending aan het einde van de opera blijft de spanning onverminderd hoog. De liefde en het kwaad komen op zinderende wijze oog in oog te staan in deze intense productie van Jonathan Kent. Het koor is de Royal Opera. Het orkest van het Royal Opera House.

Cast & Regisseur