compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Toy Story 4

Toy Story 4

****1/2
Waardering: 4.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie

Pitch van Toy Story 4
Toy Story 4 filmstill
Toy Story 4 filmstill
Delen op facebook
Toy Story 4
Nederlandse première: 26-6-2019
Verenigde Staten, 2019, 100 min,
Bonnie neemt al haar speelgoed mee op reis en Woody probeert de door Bonnie gemaakte pop Forky — die zichzelf ziet als vuilnis — te overtuigen dat hij echt een speelgoed. Het leven van een speelgoed zit vol verrassingen en zo wordt Woody herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep.
Toy Story 4 trailer en bijzonderheden
Tim Allen (stem Buzz Lightyear) en Tom Hanks (stem Woody) hadden beiden een emotioneel momentje na het uitspeken van de laatste zin in de film.
Het nieuwe personage Duke Caboom is duidelijk geïnspireerd op het speelgoed rond motorstuntman Evil Knievil, De tv-reclames suggereerden allerlei onmogelijke stunts, waardoor de verwachtingen bij kinderen te hoog was.
Aanloop
De film komt 24 jaar uit na "Toy Story "(1995), 20 jaar na Toy Story 2 (1999) en 9 jaar na Toy Story 3 (2010).
Toy Story 4 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Toy Story 4 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.
Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.