compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Trouble (NL)

Trouble (NL)

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, familiefilm, komedie

Pitch van Trouble (NL)
Trouble (NL) filmstill
Trouble (NL) filmstill
Delen op facebook
Trouble (NL)
Nederlandse première: 10-10-2019
Canada, Kaaiman Eilanden, Verenigde Staten, 87 min,
Het hondje Trouble is een verwende hond. Zijn baasje is de allerliefste. Maar als zij er opeens niet meer is, wordt Trouble door haar kinderen bij het vuilnis gezet. Het hondje gaat om avontuur in de stad totdat het erfenis van het baasje in het spel komt en de kinderen Trouble weer willen vinden.
trailer en bijzonderheden over Trouble (NL)
Er zijn verschillende bekende Nederlanders in de film te horen zoals Rico Verhoeven en Bizzey.
Aanloop van Trouble (NL)
Bekende zangeres, presentatrice en actrice Stefania ook wel bekend van haar rol in de serie 'Brugklas' (2014) heeft de stem in gesproken van de bekende zangeres in de film.
BioscoopAgenda van Trouble (NL)

Trouble (NL) in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Trouble is een muzikale en grappige animatiefilm over vriendschap voor het hele gezin.

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?