compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 24-10 t/m 30-10
Film van de week!
MENU

Turbo

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Turbo

Turbo filmstill

Turbo filmstill

Delen op facebook
Turbo
Nederlandse première: 9-10-2013
Verenigde Staten, 2013, 96 min,

Turbo is een slak die e van droomt om een racecoureur te worden. Daarmee is hij het buitenbeentje tussen de andere slakken. Door een ongeluk wordt Turbo echter supersnel en hij vertrekt om te gaan racen in de Indy 500.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Turbo trailer en bijzonderheden

Er komt een vervolg op deze film in de vorm van een TV-serie. Het is niet duidelijk of deze serie ook in Nederland te zien zal zijn.

Trailer van TurboBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Turbohttps://i1.ytimg.com/vi/f5MhV8mq1kU/hqdefault.jpg2013-10-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De stem van Turbo wordt gedaan door Ryan Reynolds die we kennen uit films uit Green Lantern en Buried. Ook speelde hij in de TV-serie Two Guys and a Girl.

Recensies van Turbo

Turbo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Turbo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Turbo zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Turbo is een slak die ervan droomt om een racecoureur te worden. Daarmee is hij het buitenbeentje tussen de andere slakken. Door een ongeluk wordt Turbo echter supersnel en hij vertrekt om te gaan racen in de Indy 500.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, DreamWorks Animation, Relativity Music Group, Twentieth Century Fox, Twentieth Century Fox C.I.S., Twentieth Century Fox Film Corporation

Nieuws over Turbo