compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Ugly Dolls (NL)

**1/200
Waardering: 2.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Ugly Dolls (NL)

Ugly Dolls (NL) filmstill

Ugly Dolls (NL) filmstill

Delen op facebook
Ugly Dolls (NL)
Nederlandse première: 31-7-2019
Canada, China, Verenigde Staten, 2019, 87 min,

In UglyVille wonen poppen die soms wel heel erg creatief uitzien, maar ze zijn allemaal gelukt met elkaar. Moxy heeft gehoord van de echte wereld met mensen, zij wil er dolgraag heen. Zij en haar vriendjes moeten eerst door PerfectionVille heen om de overtocht te kunnen maken. Alleen daar bepaalt Lou wie dat mag en perfectie gaat voor alles.

Ugly Dolls (NL) trailer

Trailer van Ugly Dolls (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ugly Dolls (NL)https://i1.ytimg.com/vi/sQRpT70Ld34/hqdefault.jpg2019-07-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ugly Dolls (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ugly Dolls (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ugly Dolls (NL) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


UglyVille. Moxy heeft gehoord van de echte wereld met mensen, zij wil er dolgraag heen. Zij moet eerst door PerfectionVille. Daar vindt Lou dat alleen perfecte poppen de overstap mogen maken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Productiemaatschappij: Alibaba Pictures, Huaxia Film, STX Entertainment

Cast & Regisseur