compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Untold Scandal

**1/200
Waardering: 2.5/5

Scandal - Joseon namnyeo sangyeoljisa

Pitch

De onweerstaanbare verleidster Lady Cho verzoekt haar arrogante jongere neefje Jo-won de onschuldige Soh-ok te ontmaagden. Al gauw verschuift zijn aandacht van So-hok naar de elegante Lady Sook, die na de dood van haar man al negen jaar celibatair leeft. Hij raakt geobsedeerd door deze vrouw, maar het blijkt moeilijker dan verwacht haar te bereiken.
Delen op facebook
Untold Scandal
Zuid-Korea, 2003, 124 (25 fps) min,

bijzonderheden

Boekverfilming van Les Liaisons Dangereuses van Choderlos de Laclos, gesitueerd in het aristorcratische Korea van de achttiende eeuw.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lee Je-yong regisseerde eerder "Sunaebo" en An Affair.

Untold Scandal - Bioscopen, Tijden & Tickets

Untold Scandal in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Untold Scandal zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De onweerstaanbare verleidster Lady Cho verzoekt haar arrogante jongere neefje Jo-won de onschuldige Soh-ok te ontmaagden. Al gauw verschuift zijn aandacht van So-hok naar de elegante Lady Sook, die na de dood van haar man al negen jaar celibatair leeft. Hij raakt geobsedeerd door deze vrouw, maar het blijkt moeilijker dan verwacht haar te bereiken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur