compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Vergeet mij niet (2002)

Pitch

Fans, vrienden en oud-medewerkers blikken terug op hun persoonlijke relatie met Mary Servaes, de onvolprezen 'Zangeres zonder Naam'.
Delen op facebook
Vergeet mij niet (2002)
Nederland, 2002, 55 min,

bijzonderheden

De gesprekken met betrokkenen worden afgewisseld met registraties van televisie- en caféoptredens en met fragmenten uit een radiointerview met Servaes zelf.
Toen platenproducent Johnny Hoes Mary Servaes voor het eerst hoorde zingen, wist hij niet of het een kind, een man of een vrouw was. 'Ik kon er geen naam aan geven.' Dus ging de ongekroonde koningin van het levenslied voortaan door het leven als de 'Zangeres Zonder Naam'.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Michiel van Erp (1963) is afgestudeerd industrieel vormgever en acteur. Hij maakte documentaires voor onder andere de VPRO en de VARA, waaronder de Lang Leve...-series en TV7.

Vergeet mij niet (2002) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vergeet mij niet (2002) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Vergeet mij niet (2002) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Fans, vrienden en oud-medewerkers blikken terug op hun persoonlijke relatie met de Zangeres zonder Naam.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur