compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Vogelvlucht (NL)

Migration

Mogelijk schadelijk tot 6 jaaraAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Vogelvlucht (NL)

Vogelvlucht (NL) filmstill

Vogelvlucht (NL) filmstill

Delen op facebook
Vogelvlucht (NL)
Nederlandse première: 20-12-2023
Frankrijk, Verenigde Staten, 2023, 93 min,

Dit najaar neemt Illumination, maker van de succesvolle komedies Minions, Despicable Me, Sing en The Secret Life of Pets, je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie in de sensationele nieuwe komedie Vogelvlucht.

Bekijk bij:

meJane

Vogelvlucht (NL) trailer

Trailer van Vogelvlucht (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vogelvlucht (NL)https://i1.ytimg.com/vi/5P6Jd5NeZEs/hqdefault.jpg2023-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vogelvlucht (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vogelvlucht (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica. Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaaren zichzelfdan ze zich hadden kunnen voorstellen.

Productiemaatschappij: Illumination Entertainment, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur