compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Wat Is Dan Liefde

Wat Is Dan Liefde

komedie, romantiek

Pitch van Wat Is Dan Liefde
De echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Dan ontmoet ze Gijs, de verpersoonlijking van alles wat ze verafschuwt.
Delen op facebook
Wat Is Dan Liefde
Nederlandse première: 17-10-2019
Nederland, 2019,
bijzonderheden over Wat Is Dan Liefde
Opnamen starten op 17 oktober 2018.
Aanloop van Wat Is Dan Liefde
Maarten Heijmans won eerder een Emmy en een Gouden Kalf voor zijn vertolking van de zanger Ramses Shaffy in de tv-serie Ramses (2014). Eerder was hij samen te zien met Elise Schaap te zien in de succesvolle omkom Weg van Jou (2017).
Aniëlle Webster regisseerde eerder Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Mees Kees langs de lijn (2016).
BioscoopAgenda van Wat Is Dan Liefde

Wat Is Dan Liefde in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
In Wat is dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?