compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Wat Is Dan Liefde

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Wat Is Dan Liefde

Delen op facebook
Wat Is Dan Liefde
Nederlandse première: 17-10-2019
Nederland, 2019, 103 min,

De echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Dan ontmoet ze Gijs, de verpersoonlijking van alles wat ze verafschuwt.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Wat Is Dan Liefde trailer en bijzonderheden

Opnamen begonnen op 17 oktober 2018.

De personage Cato (Elise Schaap) kijkt een stukje van de film Bride Flight op televisie, actrice Elise Schaap speelt in die film ook een hoofdrol.

Trailer van Wat Is Dan LiefdeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wat Is Dan Liefdehttps://i1.ytimg.com/vi/Y1mGZ-PJwHQ/hqdefault.jpg2019-06-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Maarten Heijmans won eerder een Emmy en een Gouden Kalf voor zijn vertolking van de zanger Ramses Shaffy in de tv-serie Ramses (2014). Eerder was hij samen te zien met Elise Schaap te zien in de succesvolle omkom Weg van Jou (2017).
Aniëlle Webster regisseerde eerder Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Mees Kees langs de lijn (2016).

Wat Is Dan Liefde - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wat Is Dan Liefde in de bioscoop

Wil je Wat Is Dan Liefde zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Twee echtscheidingsadvocaten moeten samenwerken, maar ze lijken te afwijkend. Kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Productiemaatschappij: BNN-VARA (in co-production with), KeyFilm

Nieuws over Wat Is Dan Liefde