compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Weldi (Dear Son)

Weldi (Dear Son)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

Pitch van Weldi (Dear Son)

Delen op facebook
Weldi (Dear Son)
Nederlandse première: 25-7-2019
België, Frankrijk, Tunesië, 2018, 104 min,
Riad, Tunesië. In het gezin Saïdi draait alles om de toekomst van de briljante zoon Sami. Het gezin worstelt met de medische kosten van de migraine-aanvallen van Sami. Dan verdwijnt hij naar het IS-gebied in Syrië.

Weldi (Dear Son) trailer en bijzonderheden

Regisseur Mohamed Ben Attia werd geselecteerd voor de 50ste Quinzaine des Réalisateurs in Cannes en de film is mede geproduceerd door de gebroeders Dardenne.
Acteur Mohamed Dhrif won de prijs voor Beste acteur tijdens het El Gouna International Film Festival 2018.
Trailer van Weldi (Dear Son)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Weldi (Dear Son)https://i1.ytimg.com/vi/Lxsb37mY3Kw/hqdefault.jpg2019-05-07

Aanloop

De Tunesische regisseur Mohamed Ben Attia is in Nederland een beetje bekend door zijn vaak gelauwerde debuut Hedi (2016).
Voor de meeste acteurs in de films is dit hun lange speelfilm debuut.

Weldi (Dear Son) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Weldi (Dear Son) in de bioscoop

Wil je Weldi (Dear Son) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Weldi (Dear Son).


In het gezin Saïdi draait alles om de toekomst van hun briljante zoon Sami. Het gezin worstelt met de kosten van de migraine-aanvallen van Sami. Dan verdwijnt hij naar het IS-gebied in Syrië.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Het leven van de Tunesische Riadh en zijn vrouw Nazli draait volledig om hun enige zoon Sami, die zich voorbereidt op zijn eindexamen. Sami belooft een goede toekomst te krijgen, maar zijn ouders maken zich zorgen over de ernstige migraineaanvallen die hem blijven teisteren. Al het geld dat Riadh in de haven verdient, gaat op aan medische hulp voor zijn zoon. Wanneer het eindelijk beter lijkt te gaan met Sami, verdwijnt hij plotseling. In Weldi worstelen vader en moeder met gevoelens van schuld en verdriet wanneer hun zoon onverwacht naar Syrië afreist. Het ontroerende familiedrama van de Tunesische regisseur Mohamed Ben Attia (Hedi) werd geselecteerd voor de 50ste Quinzaine des Réalisateurs in Cannes en is mede geproduceerd door de gebroeders Dardenne.

Productiemaatschappij: Les Films du Fleuve, Nomadis Images, Tanit Films