compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Wereld van Terracotta

The Last Warrior

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Wereld van Terracotta

Wereld van Terracotta filmstill

Wereld van Terracotta filmstill

Delen op facebook
Wereld van Terracotta
Nederlandse première: 27-7-2023
China, 2021, 111 min,

In Magnus voeren terracotta krijgers voortdurend oorlog tegen de Onyx - woeste wezens - in de ondergrondse stayd Yang van de Qin-dynastie. Magnus - een jonge ziekenbroeder - droomt ervan een een elite krijger te worden en jaagt op een Onyx en ontmoet Jade - een menselijk meisje - dat op dezelfde Onyx jaagt. Samen ontdekken ze het geheim achter de invasie van de monsters, en doen er alles aan om de oorlog te stoppen.

Wereld van Terracotta trailer

Trailer van Wereld van TerracottaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wereld van Terracottahttps://i1.ytimg.com/vi/jwZn1jC203E/hqdefault.jpg2023-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wereld van Terracotta - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wereld van Terracotta in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wereld van Terracotta zien? Koop of huur de film hier:Jade en Magnus - een terracotta krijger - moeten het samen opnemen tegen de wezens die hun ondergrondse stad uit de Qin-dynastie blijven aanvallen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Magnus is een animatiefilm over Magnus, een Terracotta soldaat, die op een missie wordt gestuurd om het magische dier Kunlun te vinden. Hij wordt vergezeld door Jade, een ongewone metgezel uit een andere wereld. Samen trotseren ze gevaarlijke situaties ontmoeten ze magische wezens en worden ze geholpen door de grappige geit Berry en de pluizige gids Dodo. Terwijl Magnus en Jade verliefd worden, wordt hun tocht bedreigd door Generaal Jin, een duistere krijgsheer die vastbesloten is om Kunlun te onderscheppen en zijn magische krachten voor zijn eigen gewin te gebruiken.

Productiemaatschappij: Fantawild Animation

Cast & Regisseur

Horace Cohen

Mark / Gong / Soldaat met Snor
Leon Ding

Regisseur
Yongchang Lin

Regisseur
Wereld van Terracotta poster