compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles)

Voor alle leeftijden

Pitch

Een combinatie van romantische lyriek, cerebrale ironie en een vleugje magisch realisme. En dat alles gedrenkt in een verrukkelijk, vaal kleurenpalet.
Delen op facebook
What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles)
Nederlandse première: 21-4-2022
Duitsland, Georgië, 2021, 150 min,

What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles) trailer

Trailer van What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/3oPcqxBOIzc/hqdefault.jpg2022-04-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je What Do We See When We Look at the Sky (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een toevallige ontmoeting aan de poorten van een school in Kutaisi in Georgië. Lisa en Giorgi komen elkaar tegen en er valt een boek op de grond. Duidelijk verdwaasd regelen ze een date zonder elkaar zelfs maar hun namen te hebben verteld. Het is liefde op het eerste gezicht en als betoverd beginnen de dingen tot leven te komen: de bewakingscamera wordt een boos oog, de regenpijp een orakel, ze sluiten hun ogen en - pong! de geliefden zijn vervloekt, veroordeeld om de volgende dag heel anders wakker te worden. Maar het is juist dit bovennatuurlijke obstakel van hun ontmoeting dat hun toegangsbewijs wordt tot een wereld die volledig wordt geregeerd door de magie van het alledaagse. Enerzijds is het een sprookje over geliefden die worden geteisterd door een mysterieuze vloek. Anderzijds is het een ontspannen, meanderende evocatie van het leven in de Georgische provinciestad Kutaisi. Een combinatie van romantische lyriek, cerebrale ironie en een vleugje magisch realisme. En dat alles gedrenkt in een verrukkelijk, vaal kleurenpalet..

Productiemaatschappij: Deutsche Film- und Fernsehakademie Berlin (DFFB), New Matter Films, Sakdoc film