compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 8-6 t/m 14-6
Film van de week!
MENU

What People will say

What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.

Pitch

Maria Mozhdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna
Delen op facebook
What People will say
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

What People will say - Bioscopen, Tijden & Tickets

What People will say in de bioscoop

Wil je What People will say zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden. De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha’s wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.
What Will People Say is het autobiografische verhaal van regisseur Iram Haq.